Complete dienstverlening rond uw boekhouding

U kunt bij ons terecht voor boekhoudzaken, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Ook voor adviezen over pensioenregelingen, subsidieaanvragen of personeelsmanagement staan onze adviseurs u met raad en daad terzijde.

Lees meer »

Complete workflows geheel naar uw specifieke wens geïnstalleerd

Van servers tot monitoren. Van werkstations tot printers. Van netwerk hardware tot licenties. We kunnen niet alleen leveren, maar hebben ook alle kennis in huis om de gevraagde hardware gebruiksklaar op te leveren.

 

Lees meer »

CRM software optimaal managen

Met Software van Vanwood bent u in staat alle relevante gegevens rond uw relaties optimaal te managen. Door verzamelde gegevens goed te archiveren en te analyseren bent u beter in staat klanten en mogelijke klanten persoonlijk te benaderen op basis van voorkeuren en wensen.

Lees meer »

Kracht door combinatie van kennisgebieden

Een uitstekende boekhouder of administrateur kan door een gebrekkig softwareprogramma voortdurend tegen problemen aanlopen. Aan de andere kant garandeert een uitstekend boekhoudprogramma nog geen feilloze boekhouding.

 

Vanwoods grote kracht ligt in de slimme koppeling tussen financieel administratieve kennis en prettig werkende software. Al onze softwarepakketten zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en bedoeld om zo praktisch mogelijk mee te werken. Daarnaast bieden we persoonlijke ondersteuning mocht u als klant vragen hebben, aanpassingen verlangen of aanvullingen willen op het standaard pakket. Met onze programmeerachtergrond kunnen we bovendien maatwerk leveren tot in detail.

 

Ontwikkelingen in ICT gaan razendsnel. Fiscale regelgeving verandert voortdurend. Met Vanwood haalt u een betrokken partner in huis die met updates, upgrades, netwerkonderhoud en administratieve back-up voor continuïteit in uw bedrijfsprocessen zorgt tot in lengte van jaren.