Complete dienstverlening rond uw boekhouding

U kunt bij ons terecht voor boekhoudzaken, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Ook voor adviezen over pensioenregelingen, subsidieaanvragen of personeelsmanagement staan onze adviseurs u met raad en daad terzijde.

Lees meer »

Complete workflows geheel naar uw specifieke wens geïnstalleerd

Van servers tot monitoren. Van werkstations tot printers. Van netwerk hardware tot licenties. We kunnen niet alleen leveren, maar hebben ook alle kennis in huis om de gevraagde hardware gebruiksklaar op te leveren.

 

Lees meer »

CRM software optimaal managen

Met Software van Vanwood bent u in staat alle relevante gegevens rond uw relaties optimaal te managen. Door verzamelde gegevens goed te archiveren en te analyseren bent u beter in staat klanten en mogelijke klanten persoonlijk te benaderen op basis van voorkeuren en wensen.

Lees meer »

Verkoopmodule speciaal voor bedrijven actief in de vervoerssector

Ontwikkeld vanuit de vervoersbranche is Travel Logic de meest praktische en eenvoudig te gebruiken verkoopmodule voor taxi- en koeriersbedrijven. Het programma staat op zichzelf en kan ook als zodanig worden gebruikt. Bonnetjes worden direct aan de klantnaam gekoppeld en verwerkt. Aanverwante klantinformatie wordt op een logische manier in het programma opgenomen. Verschillen tussen  factuur- en leveringsadres, verschillende betalings- en leveringscondities, de geplande order- en leverdata zijn hier voorbeelden van.

 

Vraag een demoversie aan