Complete dienstverlening rond uw boekhouding

U kunt bij ons terecht voor boekhoudzaken, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Ook voor adviezen over pensioenregelingen, subsidieaanvragen of personeelsmanagement staan onze adviseurs u met raad en daad terzijde.

Lees meer »

Complete workflows geheel naar uw specifieke wens geïnstalleerd

Van servers tot monitoren. Van werkstations tot printers. Van netwerk hardware tot licenties. We kunnen niet alleen leveren, maar hebben ook alle kennis in huis om de gevraagde hardware gebruiksklaar op te leveren.

 

Lees meer »

CRM software optimaal managen

Met Software van Vanwood bent u in staat alle relevante gegevens rond uw relaties optimaal te managen. Door verzamelde gegevens goed te archiveren en te analyseren bent u beter in staat klanten en mogelijke klanten persoonlijk te benaderen op basis van voorkeuren en wensen.

Lees meer »

Van inzicht in klantgegevens naar een hoger verkoopresultaat

Met het softwarepakket CRM Logic bent u in staat alle relevante gegevens rond uw relaties optimaal te managen. Door verzamelde gegevens goed te archiveren en te analyseren bent u beter in staat klanten en mogelijke klanten persoonlijk te benaderen op basis van voorkeuren en wensen. Zo kan CRM Logic de sleutel zijn voor een doelgerichte marketingstrategie.

 

CRM Logic biedt inzicht in uw (potentiële) klantrelaties. Van welke organisatie maken ze deel uit? Wat is hun profiel? Welke activiteitenhistorie deelt u met ze? Welke contacten uit hun netwerk zijn bekend en kunt u wellicht ook gebruiken? Welke resultaten in sales- en marketing horen bij deze personen? Wat weet u van hun financiële gegevens? In één blik ziet u in helikopterview alles wat u van uw relatie wilt weten. Dat stelt u in staat om meer uit uw netwerk van bestaande klanten te halen en nieuwe klanten te benaderen. Alle gegevens zijn te raadplegen via internet. Voor iedere bevoegde binnen de organisatie zijn ze vanaf elke locatie oproepbaar. 

 

Wat heeft CRM Logic u te bieden?

 

  • archivering van en inzicht in NAW gegevens van de relatie
  • archivering van en inzicht in relevante persoonlijke informatie rond de relatie
  • archivering van en inzicht in relevante financiële gegevens van de klant
  • archivering van en inzicht in het netwerk van de klant
  • archivering van en inzicht in de zakelijke transacties van de klant
  • koppelmogelijkheid van informatie met Account Logic Basic, Account Logic Extra en IT Logic.

 

Vraag een demoversie aan