Complete dienstverlening rond uw boekhouding

U kunt bij ons terecht voor boekhoudzaken, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Ook voor adviezen over pensioenregelingen, subsidieaanvragen of personeelsmanagement staan onze adviseurs u met raad en daad terzijde.

Lees meer »

Complete workflows geheel naar uw specifieke wens geïnstalleerd

Van servers tot monitoren. Van werkstations tot printers. Van netwerk hardware tot licenties. We kunnen niet alleen leveren, maar hebben ook alle kennis in huis om de gevraagde hardware gebruiksklaar op te leveren.

 

Lees meer »

CRM software optimaal managen

Met Software van Vanwood bent u in staat alle relevante gegevens rond uw relaties optimaal te managen. Door verzamelde gegevens goed te archiveren en te analyseren bent u beter in staat klanten en mogelijke klanten persoonlijk te benaderen op basis van voorkeuren en wensen.

Lees meer »

Partner voor midden- en kleinbedrijf

Met onze softwareprogramma's en onze dienstverlening richten we ons op het midden- en kleinbedrijf. Zowel de startende als doorgewinterde ondernemer bieden we met praktische softwareprogramma's en een compleet administratiekantoor elke gewenste ondersteuning voor de bedrijfsadministratie.

 

Met onze programmeerachtergrond ontwikkelen we ook maatwerksoftware waarmee we in elke database gerelateerde behoefte kunnen voorzien. Bij interesse geven we u graag voorbeelden van eenvoudige tot complexe automatiseringsoplossingen die we voor klanten in verschillende sectoren hebben verzorgd. In verband met de bereikbaarheid en snelheid van handelen beperken we ons netwerkonderhoud tot klanten in de Randstad.