Complete dienstverlening rond uw boekhouding

U kunt bij ons terecht voor boekhoudzaken, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Ook voor adviezen over pensioenregelingen, subsidieaanvragen of personeelsmanagement staan onze adviseurs u met raad en daad terzijde.

Lees meer »

Complete workflows geheel naar uw specifieke wens geïnstalleerd

Van servers tot monitoren. Van werkstations tot printers. Van netwerk hardware tot licenties. We kunnen niet alleen leveren, maar hebben ook alle kennis in huis om de gevraagde hardware gebruiksklaar op te leveren.

 

Lees meer »

CRM software optimaal managen

Met Software van Vanwood bent u in staat alle relevante gegevens rond uw relaties optimaal te managen. Door verzamelde gegevens goed te archiveren en te analyseren bent u beter in staat klanten en mogelijke klanten persoonlijk te benaderen op basis van voorkeuren en wensen.

Lees meer »

Zeer compleet en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma

Als starter of doorgewinterde ondernemer zoekt u een boekhoudprogramma dat eenvoudig in gebruik is. Uiteraard moet u er al uw boekhoudgegevens in kwijt kunnen en moet het programma een goed inzicht bieden in resultaten. Vanwood ontwikkelde voor kleine en middelgrote ondernemingen Account Logic Basic. Het is een welkom alternatief op het aanbod van grote softwareleveranciers die te uitgebreid of juist te compact zijn, in de praktijk te ingewikkeld of te omslachtig werken of te prijzig zijn.

 

Door analyse van bestaande boekhoudprogramma's en door de ervaringen van onze klanten hebben we de positieve aspecten uit verschillende programma's meegenomen in de ontwikkeling van ons eigen softwarepakket Account Logic Basic. Het resultaat is een boekhoudprogramma waarmee u op een uiterst gebruiksvriendelijke manier de boekhouding verwerkt met inbegrip van alle belangrijke functionaliteiten.

 

U kunt online boekhouden met Account Logic Basic of het als softwarepakket 'stand alone' gebruiken. Online boekhouden biedt een aantal voordelen. Gegevens kunnen eenvoudig worden gebackupt, updates en upgrades worden snel en efficiënt doorgevoerd en alle gegevens in de boekhouding zijn direct en vanaf elke plaats beschikbaar voor uzelf of uw externe boekhouder of controller. Als echte meerwaarde noemen we de nauwe samenwerking met ons administratiekantoor Hiermee bieden we een complete dienstverlening rond uw boekhouding tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

 

Wat heeft Account Logic Basic u te bieden?

 

 • Invoeren van  en controle uitvoeren over uw administratie
 • Mogelijkheid voor back-up en restore van uw administratie 
 • Mogelijkheid om snel en gemakkelijk aanpassingen te doen en foutieve invoer te herstellen
 • Werken met een flexibele jaarovergang
 • Opname van grootboek met een onbeperkt aantal grootboekrekeningen
 • BTW-code beheer met digitale BTW-aangiftemogelijkheid  
 • Beheer van debiteuren  en crediteuren
 • Beheer van bezoek- en postadressen
 • Mogelijkheid om dagboeken aan te maken 
 • Afsluiten van perioden
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden

 

Vraag een demoversie aan