Complete dienstverlening rond uw boekhouding

U kunt bij ons terecht voor boekhoudzaken, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Ook voor adviezen over pensioenregelingen, subsidieaanvragen of personeelsmanagement staan onze adviseurs u met raad en daad terzijde.

Lees meer »

Complete workflows geheel naar uw specifieke wens geïnstalleerd

Van servers tot monitoren. Van werkstations tot printers. Van netwerk hardware tot licenties. We kunnen niet alleen leveren, maar hebben ook alle kennis in huis om de gevraagde hardware gebruiksklaar op te leveren.

 

Lees meer »

CRM software optimaal managen

Met Software van Vanwood bent u in staat alle relevante gegevens rond uw relaties optimaal te managen. Door verzamelde gegevens goed te archiveren en te analyseren bent u beter in staat klanten en mogelijke klanten persoonlijk te benaderen op basis van voorkeuren en wensen.

Lees meer »

Compleet facturatieprogramma

Als aanvulling op Account Logic Basic hebben we een verkoopmodule ontwikkeld om de facturatie naar uw klanten professioneel in te richten. Met dit softwareprogramma kunt u heel eenvoudig artikelen invoeren en offertes en verkooporders opstellen. Facturen kunnen per post, per e-mail of elektronisch worden verstuurd. U kunt zelf de lay-out van uw factuur vaststellen. De module geeft u inzicht in de factuurhistorie. Er is een opzet voor betalingsherinneringen aan uw klanten in opgenomen en u kunt rapportages maken van openstaande facturen. Met Account Logic Extra heeft u uw boekhoudprogramma compleet.

 

Vraag een demoversie aan