Complete dienstverlening rond uw boekhouding

U kunt bij ons terecht voor boekhoudzaken, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Ook voor adviezen over pensioenregelingen, subsidieaanvragen of personeelsmanagement staan onze adviseurs u met raad en daad terzijde.

Lees meer »

Complete workflows geheel naar uw specifieke wens geïnstalleerd

Van servers tot monitoren. Van werkstations tot printers. Van netwerk hardware tot licenties. We kunnen niet alleen leveren, maar hebben ook alle kennis in huis om de gevraagde hardware gebruiksklaar op te leveren.

 

Lees meer »

CRM software optimaal managen

Met Software van Vanwood bent u in staat alle relevante gegevens rond uw relaties optimaal te managen. Door verzamelde gegevens goed te archiveren en te analyseren bent u beter in staat klanten en mogelijke klanten persoonlijk te benaderen op basis van voorkeuren en wensen.

Lees meer »

Efficiënter werken met VanWood software

Het registreren en beheren van alle gegevens rond uw onderneming wilt u goed georganiseerd zien. Veel softwareleveranciers leveren hiervoor standaard bedrijfssoftware. Vanuit klantervaringen heeft Vanwood een eigen serie softwareprogramma's ontwikkeld. De sterke uitgangspunten van diverse  standaard software hebben we aangevuld met verbeterde functionaliteiten of functionaliteiten die klanten misten. Vanwood softwareprogramma's onderscheiden zich daardoor in overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

 

Naast levering van Vanwood softwarepakketten programmeren we software op maat. Informatieverwerking op gebied van personeelsbeheer, relaties, financiën, planning, productie, inkoop, logistiek, marketing, verkoop, rapportage, service, facility of welke bedrijfsgegevens ook brengen we onder in een database gerelateerd softwareprogramma. De software die we voor u programmeren dekt de bedrijfsfuncties en -gegevens, precies zoals u het wilt.