Complete dienstverlening rond uw boekhouding

U kunt bij ons terecht voor boekhoudzaken, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Ook voor adviezen over pensioenregelingen, subsidieaanvragen of personeelsmanagement staan onze adviseurs u met raad en daad terzijde.

Lees meer »

Complete workflows geheel naar uw specifieke wens geïnstalleerd

Van servers tot monitoren. Van werkstations tot printers. Van netwerk hardware tot licenties. We kunnen niet alleen leveren, maar hebben ook alle kennis in huis om de gevraagde hardware gebruiksklaar op te leveren.

 

Lees meer »

CRM software optimaal managen

Met Software van Vanwood bent u in staat alle relevante gegevens rond uw relaties optimaal te managen. Door verzamelde gegevens goed te archiveren en te analyseren bent u beter in staat klanten en mogelijke klanten persoonlijk te benaderen op basis van voorkeuren en wensen.

Lees meer »

Het softwareprogramma dat precies doet wat u wilt

In bepaalde opzichten zijn bedrijven met elkaar te vergelijken. Daartegenover staat dat elke ondernemer anders is en een bepaalde functionaliteit kan  missen in het aanbod van de standaard softwarepakketten. Met ruim 20 jaar ervaring in het automatiseren van processen bent u bij Vanwood aan het juiste adres voor maatwerksoftware. Dat begint bij een goed gesprek waarin we uw wens vertalen naar een concreet softwareplan. Dat kan een compleet nieuwe ontwikkeling inhouden of een aanpassing aan uw bestaande software. Door hierbij hardop met u mee te denken kunnen we mogelijkheden en functionaliteiten nog beter aanscherpen waardoor de maatwerksoftware sneller, efficiënter en kwalitatief beter wordt dan vooraf gedacht.

 

We ontwikkelen maatwerksoftware voor kleinere ondernemingen, maar ook voor bedrijven als de Schiphol Group, Triple A en KWPS. Stabiliteit, functionaliteit en rendement vormen de standaard  waaraan onze ontwikkelde maatsoftware voldoet. Is in uw geval uw wens ingekaderd, dan leggen we direct een heldere offerte voor. Door onze scherpe prijzen weten we de ontwikkeling van maatwerksoftware wel erg aantrekkelijk te maken. We helpen u graag de terugverdientijd op een rijtje te zetten.

 

Neem contact op